Coaching

Strongmind erbjuder individuell coaching inom alla tre delarna fysisk hälsa, kost och emotionell hälsa. Coaching en mycket viktig del i den personliga utvecklingen. Coaching utförs främst digitalt men kan även genomföras på plats när coach och klient befinner sig i närheten av varandra. Coachingen startar alltid med en gratis konsultation där du får precisera dina mål och därefter matchas du och den bästa coachen för dig mot varandra.

Hos Strongmind finns coacher med särskild kompetens inom många områden som stress, KBT, kvinnohälsa, relationer, fobihantering, ledarskap, prestation på en hållbar nivå, alternativmedicin, kost och träning. Tillsammans med en coach kommer du att arbeta från nuvarande läge till ett önskat läge. Upplägget kan variera mellan enstaka samtal och längre upplägg över tid. Som kund hos Strongmind kan du även inrikta din coaching i perioder mot någon särskild del av din hälsa. Upplägget kan då vara ren fysisk träning, kostupplägg eller på mer emotionella frågeställningar. Men oftast handlar coachingen om att hitta balans mellan de olika delarna och att se vinsten med att arbeta med alla tre delarna för att nå målet.

Vad är målet?

Målet är individuellt för varje individ men ibland kan det givetvis finnas tydligt satta mål som behöver jobbas mot. Då kan du hos Strongmind bli coachad mot just det specifika målet som kan vara tex en tävling, ett lopp eller en större utmaning inom något område. Det kan också finnas uttalade mål kring tex viktnedgång. Strongmind arbetar dock aldrig med kaloriräkning eftersom vi anser att detta sätt att se på mat är förlegat och ineffektivt. Vi vet att om du äter rätt mat, rör på dig regelbundet och tar hand om dig på alla sätt så kommer du gå ner den vikt som du av någon anledning bär runt på i onödan.

Strongmind ser på hälsa utifrån ett helhetsperspektiv och vi tror på alla människors inneboende kraft till läkning. Vi tror på att arbeta med orsak till symptom mer än symptomlindring och vi arbetar inte med sjukvård eller medicinering utan lämnar det till den traditionella sjukvården. Vi är dock övertygade om att mycket traditionell medicinering skulle kunna undvikas om människor tog hand om sin hälsa ur ett helhetsperspektiv och det är denna övertygelse som vi arbetar efter i alla delar. Vår holistiska syn innefattar även mycket kunskap inom den österländska medicinen och vi väver in denna kunskap i vårt arbete.

.